Elismerés a legjobbaknak

A képek itt tekinthetők meg.

Elismerés a legjobbaknak
 
Az országos szakmai, tanulmányi és sport versenyeken kiváló eredményeket elért tanulókat és felkészítő tanáraikat köszöntötték szerdán délután a BéKSZI-ben. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is kulturális műsorral és fogadással jutalmazták az intézmény vezetői az elmúlt tanév legjobbjait.
Az ünnepségre meghívást kaptak a BÉKSZI nagydíjasai is, akik a rangos elismerést a ballagáskor vehették át: Kis-Pál Ildikó és Balda Szabolcs Gábor a Zwack, valamint Szilasi György a Trefort tagiskolából.  
– Közeledve a 2012/2013-as tanév végéhez megállapíthatjuk, hogy ebben az évben is eredményesek voltak tanulóink, megállták helyüket a szakmai megmérettetéseken és az egyéb versenyeken. Büszkék vagyunk jól teljesítő diákjainkra és az őket segítő, felkészítő tanárokra – mondta többek között köszöntőjében Marton József főigazgató, majd megköszönte mindenkinek a munkáját, aki gyarapította az iskola jó hírnevét.
A BéKSZI-ben nem múlik el ünnepség a Trefort Ágoston Fiúkórus nélkül, így volt ez most is. Varga Ádámgitárjátéka, zsonglőrmutatvány, tánc és szavalat tette emlékezetessé a napot. Az ünnepség végén – szintén a hagyományok szerint - a Zwack tagiskola cukrászainak finom tortái és gyümölcstálai örvendeztették meg a vendégeket.

A Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen, az iskolai tehetséggondozásban, regionális és országos versenyeken, közismereti és sport versenyeken legjobb eredményeket elért tanulók és felkészítő tanáraik neve iskolák és szakterületek szerint a csatolt táblázatokban olvasható. 

 

CsatolmányMéret
T_versenyeredmenyek_2012_2013.pdf18.32 KB
K_javasoltak_listaja.pdf16.44 KB
Z_Diakok_fogadasa_nevsor.pdf38.92 KB