Ismét Szegeden versenyeztünk

Ismét Szegeden versenyeztünk - Az „Első 1 millióm” avagy ideje meggazdagodnod!

 

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán ismét versenyt hirdettek, melyben olyan ötletekre voltak kíváncsiak, amelyekkel meg lehet szerezni a vállalkozás első egymillióját! A 3 fős csapatoknak egy olyan ötletet kellett kitalálni, amivel 1 millió forint „tiszta hasznot” tudnak szerezni tisztességesen a legrövidebb időn belül.

Iskolánk 5 csapattal nevezett versenyre. A pályázóknak egy max. 5 oldalas tervet kellett benyújtaniuk, majd a zsűri az értékelés után 6 csapat munkáját juttatta tovább, ebből 4 csapat a mi iskolánkból érkezett. A döntőben prezentálni kellett a fiatalok elképzeléseit, majd a zsűri kérdéseire kellett választ adniuk.

 

A zsűri KÜLÖNDÍJJAL jutalmazta NETrezsó.Kft ötletét, akik okos elektromos sütőt terveztek. A csapat tagjai: Csicsári Bálint, Gyulai István, Marhás Márk Róbert (mindannyian 11B osztályos tanulók)
3. helyezést ért el a CsóVárLak lánycsapata, akik kutyahotel üzemeltetését tervezték. A csapatot Gémes Gréta, Krizsán Fanni, Szóró Salome alkották (mindannyian 11B osztályos tanulók).
4. helyezést ért el a Head Bang csapat, akik egy jelenleg nem kapható táplálék kiegészítőt kínáltak eladásra. A csapatot Kiss Patrick, Kovács Lóránt, Molnár Tamás 13C osztályos diákok alkották.
5. helyezést ért el a Fantasy Hairstyle Kft, akik egy hajfestő sisakot terveztek. A csapat tagjai: Felföldi Martin (13C osztályos tanuló), Gyebnár Vince István és Málik Richárd (11B osztályos tanulók).