Élhetőbb holnap Megmozdulás 2015

Az élhetőbb holnap Megmozdulás 2015 programunk a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 számú „Köznevelés az iskolában” projekt, Partnerség és hálózatosodás modul keretében kerül megrendezésre.
Programjaink célcsoportja a Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő- Fa és Szolgáltatóipari Tagiskola, Trefort Ágoston Tagintézményének, és a Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola diákjai, tanárai, szülők.
A Békéscsabai Központi Szakképző Iskolában tanuló diákok, pedagógusok, szülők, társintézményünk, civil szervezetek, partnerek bevonásával megmozdulásokat szerveznek.
A program a gyermekszegénység témájára épül, de elsősorban közösségépítésre és a kapcsolatteremtésre ad lehetőséget, a megmozdulásunk az egészséges életmódra való neveléshez is kapcsolódik.
Programjaink a következők:
o Küldj, az élhetőbb holnapért Gyereknapra szeretettel!
o Bringázz vagy evezz az élhetőbb holnapért - Megmozdulás 2015

A küldj, az élhetőbb holnapért Gyereknapra szeretettel megmozdulásunk 2015. április 13-tól május 15-ig rendezzük meg. Program keretében jó állapotban lévő könyveket és játékokat várunk a BÉKSZI Tagiskoláinak könyvtárába, hogy gyereknapkor ajándékként átadhassuk! Ajándékozni jó! 

A Bringázz és evezz az élhetőbb holnapért programról bővebben:
A bringás rendezvény 2015. április 25-én 9,00-kor a BÉKSZI Trefort Ágoston Tagintézmény udvaráról indul, ahol a regisztrációt követően bringatúra vár Békésre minden kedves érdeklődőt, aki szívesen csatlakozna megmozdulásunkhoz. Az Erzsébet ligetben élőszobor készítés, majd bringatúra a békéscsabai kisligetig ahol bringaemeléssel záródik programunk.
Az evezősöket szeretettel várjuk 2015. április 25-én 9,00-kor a Csabagyöngye Kulturális Központ melletti kisligetben ahol a regisztrációt és balesetvédelmi oktatást követően evezés az élővíz csatornán. Közben élőszobor készítés.
Kb. 12,00-kor a bringások érkezését követően a békéscsabai kisligetben bringaemeléssel záródik programunk. 
A programon való részvétel saját felelősségre történik és 16 év alatt szülői nyilatkozat ellenében. A nyilatkozat az iskolában kérhető illetve Az élhetőbb holnap facebook oldalon is letölthető.
„Az eseményről videófelvétel készül, melyet a későbbiekben a készítő az intézmény és az esemény népszerűsítése céljából kíván felhasználni.
Kifejezett nemleges nyilatkozat hiányában a 2013. évi V. törvény 6:4. § (3) bekezdése alapján a felvételek készítésére és felhasználására vonatkozó hozzájárulásukat (2013. évi V. törvény 2:48. § (1) bek.) megadottnak tekintjük.”

Az élhetőbb holnap oldal
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő diákot, szülőt, pedagógust és iskolai dolgozót megmozdulásunkra.

 

CsatolmányMéret
bringázz az élhetőbb holnapért_plakát_BEKSZI.pdf485.13 KB
evezz az élhetőbb holnapért__plakát_BEKSZI.pdf486.25 KB
küldj az élhetőbb holnapért_plakát_BEKSZI.pdf224.46 KB
Össz program plakát_BEKSZI.pdf915.7 KB
Szülői nyilatkozat.pdf116.47 KB